Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Η Μονάδα

Δημιουργήσαμε για εσάς μία σύγχρονη, αξιόπιστη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στο κέντρο της πόλης του Βόλου, ικανή να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες σας, με μοναδικό γνώμονα την δική σας φροντίδα. Θα μας βρείτε σε ένα συγκρότημα μοντέρνας αρχιτεκτονικής, το οποίο εκτείνεται σε 5 ορόφους και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως και 114 ασθενείς. Η άνεση του χώρου μας και η εμπειρία του προσωπικού θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς και οικεία.

THESNOS - girl

Η μονάδα μας βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να μας επισκεφτείτε για να κάνετε την αιμοκάθαρσή σας και παράλληλα να γνωρίσετε τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Η κεντρική τοποθεσία, το όμορφο περιβάλλον σε συνδυασμό με τις παροχές που σας προσφέρουμε, καθιστούν τη διαμονή σας και την καθημερινότητά σας στον χώρο μας βέλτιστη λύση.

THESNOS - κτιριο

Διακοπές και Αιμοκάθαρση

Αξιοποιήστε πλήρως τον χρόνο σας κατά την επίσκεψη σας σε εμάς, συνδυάζοντας τις διακοπές σας παράλληλα με την θεραπεία σας. Ο Βόλος είναι μια πόλη της Θεσσαλίας χτισμένη στους πρόποδες του Πήλιου, ενώ συνάμα διαθέτει και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας με άμεση σύνδεση με τα νησιά των Σποράδων.

Περιηγηθείτε στα χωριά του Πηλίου: Μακρινίτσα, Πορταριά, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Μηλιές κ.α., για να απολαύσετε τα γραφικά καλντερίμια, το πράσινο και τις πλατείες τους, να πιείτε τον καφέ σας και να κάνετε τον περίπατό σας στη φύση, ενώ αν είναι καλοκαίρι, να κάνετε και το μπάνιο σας στις καταγάλανες παραλίες του Αη Γιάννη-Νταμούχαρη, Μυλοποτάμου, Χορευτού, κ.α.

Οργανώστε επιπλέον το ταξίδι των καλοκαιρινών σας διακοπών παράλληλα με τη θεραπεία σας, σε ένα από τα πανέμορφα νησιά των Σποράδων: Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

THESNOS - mylopotamos

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ

THESNOS -

ΧΟΡΕΥΤΟ

THESNOS - makrinitsa

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

THESNOS - mhlies

ΜΗΛΙΕΣ

THESNOS - portaria

ΠΟΡΤΑΡΙΑ

THESNOS - tsagarada

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ

THESNOS -

ΝΤΑΜΟΥΧΑΡΗ

THESNOS - zagora

ΖΑΓΟΡΑ