Η Μονάδα

ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ


Η Θεσσαλική Νοσηλευτική είναι μια σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης του Βόλου από το 2003. Σε ένα μοντέρνο συγκρότημα υψηλής αρχιτεκτονικής το οποίο εκτείνεται σε 5 ορόφους δημιουργήθηκε μια σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Η πολυετής εμπειρία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται. Η ικανοποίηση άλλωστε των ασθενών όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση προσφέροντας στους ασθενείς ασφάλεια και ποιότητα στην αιμοκάθαρση.

ΕξοπλισμόςΗ Μ.Χ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ προκειμένου να εξασφαλίσει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της διαθέτει:

  • Τρείς αίθουσες αιμοκάθαρσης σε ορόφους
  • Αυτόνομη αίθουσα αιμοκάθαρσης για οροθετικούς ασθενείς
  • 17 υπερσύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης FRESENIUS MEDICAL CARE (Γερμανίας) δυναμικότητας 102 ασθενών
  • Κλασική αιμοκάθαρση και online αιμοδιαδιήθηση HDF
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και φίλτρα αιμοκάθαρσης του οίκου FRESENIUS MEDICAL CARE (Γερμανίας)
  • Αυτόνομη μονάδα διπλής αντίστροφης όσμωσης του οίκου KOSMED (Ιταλίας)
  • Δεξαμενές νερού για την απόλυτη αυτονομία της μονάδας
  • Ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος για τη διασφάλιση αυτόνομης ηλεκτροδότησης της μονάδας
  • Άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ασθενοφόρο για τη διακομιδή έκτακτων περιστατικών.
  • Ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο για μεταφορά ασθενών ΑΜΕΑ


Ασφάλεια


Η Μ.Χ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με ΕΝ ISO 9001:2008. Έχει πιστοποιηθεί από τη Swiss Approval Technische Bewertung S.A. διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα παρερχόμενων υπηρεσιών και ασφαλή θεραπεία.

Πιστοποιητικό Certificate

Διακοπές και αιμοκάθαρση


Ο Βόλος είναι μία από τις πιο ευλογημένες γεωγραφικά πόλεις στην Ελλάδα. Βρίσκεται στους πρόποδες του Πηλίου με θέα τον Παγασητικό κόλπο και αποτελεί το κύριο λιμάνι για τα νησιά των Σποράδων, (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο). Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τόσο το χιονοδρομικό κέντρο όσο και οι πανέμορφες παραλίες δίνουν την δυνατότητα στους τουρίστες να απολαμβάνουν στο μέγιστο τις διακοπές τους χειμώνα καλοκαίρι. Εκτός όμως από τις αποδράσεις στα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου, τα οποία βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη, στο Βόλο ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει αξιοθέατα, το εμπορικό κέντρο με πληθώρα μαγαζιών και εστιατορίων καθώς και την πανέμορφη παραλία για τους περιπάτους του.